Toiminnan tarkoitus ja arvot

Toiminnan tarkoitus


Joensuun Katajan voimistelujaoston toiminta-ajatuksena on tarjota monipuolista sekä laadukasta harraste- ja kilpavoimistelua. Jaosto järjestää Naisten telinevoimistelun, TeamGymin, Joukkuevoimistelun ja Tanssillisen voimistelun harrasteohjausta sekä kilpavalmennusta. Lisäksi järjestämme cheerleadingin ja erilaisten voimistelukonseptien harrastetoimintaa. Voimistelujaosto järjestää myös tapahtumia, leirejä ja kilpailuja. 

Arvot


1. Tasa-arvoisuus

Voimistelutarjontamme on monipuolista ja kohtuuhintaista. Jokainen harrastaja on tärkeä. Pyrimme tarjoamaan jokaiselle sopivan ryhmän harrastaa liikkujan taito- ja ikätason huomioiden. Toimimme tasapuolisesti eri harrastajaryhmiä ja lajeja kohtaan. Jaoston työntekijöitä arvostetaan ja heillä on mahdollisuus vaikuttaa seuran toiminnan suunnitteluun johtoryhmän asettamien reunaehtojen puitteissa. 

2. Laadukkuus

Joensuun Katajan voimistelujaosto on hyvä työpaikka ja työilmapiiri on kannustava. Voimistelujaostossa on ammattitaitoiset ohjaajat ja valmentajat, ja heitä koulutetaan jatkuvasti. Jaosto pyrkii järjestämään laadukkaat voimistelutilat ja -välineet. Jaostoa johdetaan huolellisesti huomioiden jäsenten tarpeet.  

3. Avoimuus

Ylläpidämme avointa keskusteluyhteyttä kaikkien jaoston toiminnassa mukana olevien kesken. Jaoston tiedottaminen on avointa, ajantasaista ja toteutetaan kohderyhmille sopivilla viestintäkanavilla. Jokainen harrastaja on tervetullut jaoston toimintaan. 

4. Tavoitteellisuus

Toiminnassa on tärkeää liikkumisen ilo ja hyvinvoinnin edistäminen. Joensuun Katajan voimistelujaosto on innovatiivinen ja kehittyvä jaosto. Haluamme saada jaostomme voimistelijat ja muut toimijat pysymään pitkään mukana toiminnassa. Tarjoamme jokaiselle mahdollisuuden kehittää itseään taitotasosta riippumatta. Kilpailevissa ryhmissä tavoittelemme vastuullisesti kilpailumenestystä.