Maksut ja ohjeet

Harrastemaksut 

Harrastaminen jaostossamme edellyttää seuran jäsenyyttä. Jäsenmaksu 30€/vuosi, jonka jaostomme laskuttaa kahdessa erässä: syyskaudella 15 € ja kevätkaudella 15 €. 

Kausimaksuun sisältyy vähintään 13 harjoituskertaa, näytös sekä Jumppaturva-vakuutus. Stara-tapahtuma edellyttää lisenssin (11 €) ostoa. Vuonna 2024 Jumppaturva-vakuutus ei ole voimassa Stara-tapahtumissa, joten lisenssin yhteydessä on ostettava myös 5 euroa maksava vakuutus, mikäli oma vakuutus ei kata voimistelutapahtumaa. 

Mikäli harrastaja osallistuu kaudella useampaan harrasteryhmään, hyvitetään kausimaksusta erotus niin, että kausimaksua maksetaan kokonaistuntimäärän mukaan tällä sivulla olevan taulukon mukaisesti. Hyvityksen saadakseen tulee huoltajan tai jäsenen olla yhteydessä toimistoon ennen laskun eräpäivää: hanna-kaisa.kolehmainen@joensuunkataja.fi  

Lääkärintodistuksella (loukkaantuminen/sairastuminen) hyvitämme 20 % maksusta, jos poissaolo kestää yli kuusi (6) viikkoa. Tällaisissa tapauksissa olethan yhteydessä hanna-kaisa.kolehmainen@joensuunkataja.fi. 

Jos kausimaksuja on maksamattomana aiemmilta kausilta, ei uudelle kaudelle voi ilmoittautua ennen kuin entiset maksut on hoidettu. 

Huom! Suosittelemme käymään merkitsemässä laskun maksetuksi myClub-sovelluksessa heti maksusuorituksen jälkeen, koska järjestelmälle maksu kirjautuu viiveellä. Näin vältetään laskun maksaminen vahingossa kahteen kertaan, mikäli järjestelmä ilmoittaa erääntyneestä laskusta. 

Kevään 2024 hinnat:

Tunnit/vko

€/kausi

3/4–1

100

1.5

140

2

160

2.5

165

3

170

3.5

180

4

200

4.5

210

5

220

5.5

230

Yli 200 euron laskut jaetaan kahteen osaan. Syksyisin eräpäivät loka- ja marraskuussa, keväisin helmi- ja maaliskuussa.

Tukea harjoitusmaksuihin

Voit sopia kanssamme laskujen maksusuunnitelmasta olemalla yhteydessä sähköpostilla osoitteeseen toimisto@joensuunkataja.fi. Voimme lisätä laskun maksuaikaa tai pilkkoa loppusumman eriin ilman asiakkaalle koituvia lisäkustannuksia. Mikäli laskuja menee muistutukseen ja perintään saakka, Visma Amili Oy perii tästä kuluja. Visma Amili Oy:n kanssa tehtävistä maksusuunnitelmista tulee ilmoittaa myös jaoston laskutukseen sähköpostilla toimisto@joensuunkataja.fi sekä hanna-kaisa.kolehmainen@joensuunkataja.fi.

Mikäli teillä on tarvetta taloudelliselle tuelle harjoitusmaksujen osalta, tukea voi kysyä ja hakea seuraavilta tahoilta:

Maksuvalvonta Visma Amili Oy:n kautta

Joensuun Kataja ry käyttää Visma Amili Oy:n maksuvalvontapalvelua.

myClubissa tehdyt laskut ohjautuvat automaattisesti Visma Amili Oy:n maksuvalvontajärjestelmään. Visma Amili Oy hoitaa maksuvalvonnan, mahdolliset maksumuistutukset sekä tarvittaessa perintätoimet jaoston puolesta. Laskut luodaan ja lähetetään jaoston toimesta.

Mikäli haluat lisää maksuaikaa laskuille, olethan sähköpostilla yhteydessä osoitteeseen toimisto@joensuunkataja.fi ennen laskun erääntymistä. Maksukehotuksen saatuasi sinun tulee hoitaa laskutukseen liittyvät asiat suoraan Visman kanssa (yhteystiedot laskulla). On tärkeää maksaa lasku aina laskulla näkyvälle pankkitilille ja käyttäen laskun viitenumeroa.

Muistutus- ja perintäkulut sekä korot peritään velalliselta.

Huom! Liikasuorituksen palauttamisesta Visma Amili Oy perii kahdeksan (8) euron (€) käsittelykulun. Liikasuoritus voidaan kuitenkin kohdistaa saman laskuttajan toiselle laskulle (avoinna oleva) veloituksetta. Mikäli saat Visma Amili Oy:ltä tiedon liikasuorituksesta, olethan yhteydessä suoraan Visma Amiliin osoitteessa https://maksuhelposti.fi ja valitsemalla "Olen saanut tiedon liikasuorituksesta".

ImageImageImageImageImageImage

 

Ilmoittautumiset ja myClub

Ryhmiin ilmoittaudutaan erikseen syys- ja kevätkaudelle myclubissa. 

Voit hyödyntää kaksi kokeilukertaa ennen sitoutumista kausi- ja jäsenmaksuihin. Ilmoittautuminen kurssilta ja ryhmästä myClubissa on poistettava kokeiluviikkojen loppuun mennessä, jonka jälkeen kausimaksu on sitova. Huomaathan, että yhdestä harjoitustapahtumasta poistuminen ei riitä, vaan kurssi-ilmoittautuminen perutaan kohdassa ”ilmoittautumiset”, jossa voitte valita omat ilmoittautumiset ja perua valitsemanne kurssi-ilmoittautumiset.  

Harrastevoimistelun ryhmillä on kauden aikana 13 harjoituskertaa (taitoryhmillä 26). Syyslomaviikko 42 ja hiihtolomaviikko 10 ovat lomaviikkoja, jolloin harjoituksia ei pidetä. Juhlapyhien ja mahdollisten ohjaajan sairastumisten vuoksi peruttavat harjoitukset korvataan kauden lopussa. Kausi päättyy voimistelujaoston näytökseen, jolloin kaikki halukkaat pääsevät esittelemään taitojaan yleisölle.   

 
Harrastelijavoimistelijan säännöt
 • Pitkät hiukset on sidottu kiinni ja korut ym. jätetty kotiin 
 • Vesipullo on täytettynä, ja vessassa käyty ennen tuntia 
 • Tunnille tullaan ajoissa, joustavat sisäliikuntavaatteet päällä
 • Harjoituksissa ollaan jokaiselle reiluja tasapuolisesti eikä ketään kiusata, mikäli kiusaamista havaitaan, pyydetään ottamaan välittömästi yhteys omaan valmentajaan tai hanna-kaisa.kolehmainen@joensuunkataja.fi. Suosittelemme myös vierailemaan sivuilla: https://www.etoleyksin.fi/  
 • Lapsen osallistuessa seuran kevät- ja talvinäytöksiin hyväksyn, että lasta voidaan kuvata, ja kuvia/videoita julkaista seuran sosiaalisessa mediassa sekä lehdessä 
 
Harjoituspaikkojen osoitteet
 • Karhunmäen koulu: Karhunkaari 28, kulku Karhunputkentien puoleisesta päädystä
 • Karsikon koulu: Pohjolankatu 29, kulku K-marketin puoleisesta syvennyksestä     
 • Nepenmäen koulu: Kärpänkatu 7, kulku yläparkkipaikan puolelta
 • Noljakan koulu: Noljakankaari 19, kulku Sinkkolan eläinpihan puoleisesta päädystä
 • Sirkkalan liikkumiskeskuksen telinesali: Sirkkalantie 12, saliin kulku koulun pihan puolelta
 • Urheilutalo: Koskikatu 12, kulku Lyseon peruskoulun puolelta, Siltakatua lähimpänä olevasta ovesta
 • Utran koulu: Miilunpolttajantie 13, kulku parkkipaikan puolelta, koulun takanurkalta
 • Pataluodon koulu: Pataluodonkatu 2, kulku uimahallin puoleiselta nurkalta