Maksut ja ohjeet

Harrastemaksut

Harrastaminen jaostossamme edellyttää seuran jäsenyyttä. Jäsenmaksu 30€/vuosi, jonka jaostomme laskuttaa kahdessa erässä: syyskuussa 15 € ja tammikuussa 15 €.

Kausimaksuun sisältyy vähintään 13 harjoituskertaa, näytös sekä Jumppaturva-vakuutus. Taitoryhmillä maksuun sisältyy lisäksi osallistuminen merkkitestiin syyskaudella ja Stara-tapahtumaan kevätkaudella. Stara-tapahtuma edellyttää lisenssin (10,50€) ostoa. 

Mikäli harrastaja osallistuu kaudella useampaan harrasteryhmään, hyvitetään kausimaksusta erotus niin, että kausimaksua maksetaan kokonaistuntimäärän mukaan tällä sivulla olevan taulukon mukaisesti. Hyvityksen saadakseen tulee huoltajan tai jäsenen olla yhteydessä toimistoon ennen laskun eräpäivää: voimistelu@joensuunkataja.fi

Lääkärintodistuksella (loukkaantuminen/sairastuminen) hyvitämme 20 % maksusta, jos poissaolo kestää yli 6 viikkoa. Tällaisissa tapauksissa olethan yhteydessä voimistelu@joensuunkataja.fi.

Jos kausimaksuja on maksamattomana aiemmilta kausilta, ei uudelle kaudelle voi ilmoittautua ennen kuin entiset maksut on hoidettu.

Huom! Suosittelemme käymään merkitsemässä laskun maksetuksi myClub-sovelluksessa heti maksusuorituksen jälkeen, koska järjestelmälle maksu kirjautuu viiveellä. Näin vältetään laskun maksaminen vahingossa kahteen kertaan, mikäli järjestelmä ilmoittaa erääntyneestä laskusta.

Syksyn 2023 hinnat:

Tunnit/vko

€/kausi

3/4–1

100

1.5

140

2

160

2.5

165

3

170

3.5

180

4

200

4.5

210

5

220

5.5

230

Yli 200 euron laskut jaetaan kahteen osaan. Syksyisin eräpäivät loka- ja marraskuussa, keväisin helmi- ja maaliskuussa.

Ilmoittautumiset ja myClub

Syys- ja kevätkaudelle ilmoittaudutaan erikseen.

Voit hyödyntää kaksi kokeilukertaa viikoilla 35 ja 36 ennen sitoutumista kausi- ja jäsenmaksuihin. Ilmoittautumisen kurssilta ja ryhmästä myClubissa on poistettava 12.9. mennessä, jonka jälkeen kausimaksu on sitova. Huomaathan, että yhdestä harjoitustapahtumasta poistuminen ei riitä, vaan kurssi-ilmoittautuminen perutaan kohdassa ”ilmoittautumiset”, jossa voitte valita omat ilmoittautumiset ja perua valitsemanne kurssi-ilmoittautumiset

Kaikki harrastevoimistelun ryhmät harjoittelevat viikosta 35 viikkoon 48, syyslomaviikon 42 ollessa harjoitusvapaa. Jokaiselle ryhmälle tulee siis 13 harjoituskertaa (taitoryhmissä 26). Kausi päättyy voimistelujaoston talvinäytökseenjolloin kaikki halukkaat pääsevät esittelemään taitojaan yleisölle.  

Mikäli harrastaja osallistuu kaudella useampaan harrasteryhmään, hyvitetään kausimaksusta erotus niin, että kausimaksua maksetaan kokonaistuntimäärän mukaan yllä olevan taulukon mukaisesti. Hyvityksen saadakseen tulee huoltajan tai jäsenen olla yhteydessä toimistoon ennen laskun eräpäivää: voimistelu@joensuunkataja.fi


Harrastelijavoimistelijan säännöt

 • Pitkät hiukset on sidottu kiinni ja korut ym. jätetty kotiin
 • Vesipullo on täytettynä ja vessassa käytynä ennen tuntia
 • Lapsen osallistuessa seuran kevät- ja talvinäytöksiin hyväksyn, että lasta voidaan kuvata ja kuvia/videoita julkaista seuran sosiaalisessa mediassa sekä lehdessä
 • Tunnille tullaan ajoissa päällä joustavat sisäliikuntavaatteet
 • Harjoituksissa ollaan jokaiselle reiluja tasapuolisesti eikä ketään kiusata. Jos kiusaamista havaitaan, pyydetään ottamaan välittömästi yhteys omaan valmentajaan tai voimistelu@joensuunkataja.fi. Suosittelemme myös vierailemaan sivuilla: https://www.etoleyksin.fi/ 

Maksunvalvonta Visma Finance Solutions Oy:lle

Joensuun Kataja ry on ottanut käyttöön 1.5.2022 Visma Finance Solutions Oy:n maksuvalvontapalvelun. Muutos koskee kaikkia 1.5. alkaen myClubin kautta laskutettavia maksuja.

MyClubissa tehdyt laskut ohjautuvat automaattisesti Visma Finance Solutions Oy:n maksuvalvontajärjestelmään. Visma Finance Solutions Oy hoitaa maksuvalvonnan, mahdolliset maksumuistutukset ja tarvittaessa perintätoimet jaoston puolesta. Laskut luodaan ja lähetetään edelleen jaoston toimesta.

Mikäli haluat lisää maksuaikaa laskuille, ole yhteydessä voimistelu@joensuunkataja.fi ennen laskun erääntymistä. Maksukehotuksen saatuasi sinun tulee hoitaa laskutukseen liittyvät asiat suoraan Visman kanssa (yhteystiedot laskulla). On tärkeää maksaa lasku aina laskulla näkyvälle pankkitilille ja käyttäen laskun viitenumeroa.

Muistutus- ja perintäkulut sekä korot peritään velalliselta.Harjoituspaikkojen osoitteet

 • Karhunmäen koulu: Karhunkaari 28, kulku Karhunputkentien puoleisesta päädystä

 • Niinivaaran urheiluhalli: Vakkosalmenkatu 11, kulku Niinivaaran vuoropäiväkodin puolelta

 • Nepenmäen koulu: Kärpänkatu 7, kulku yläparkkipaikan puolelta

 • Noljakan koulu: Noljakankaari 19, kulku Sinkkolan eläinpihan puoleisesta päädystä

 • Urheilutalo: Koskikatu 12, kulku Lyseon peruskoulun puolelta, Siltakatua lähimpänä olevasta ovesta

 • Utran koulu: Miilunpolttajantie 13, kulku parkkipaikan puolelta, koulun takanurkalta

 • Pataluodon koulu: Pataluodonkatu 2, kulku uimahallin puoleiselta nurkalta