Kilpavoimistelun maksut

Harrastaminen jaostossamme edellyttää seuran jäsenyyttä. Jäsenmaksu 30€/vuosi, jonka jaostomme laskuttaa kahdessa erässä: syyskuussa 15 € ja tammikuussa 15 €.

Kilparyhmäläisten laskutus tapahtuu kuukausittain 11 kertaa vuodessa, heinäkuussa ei tule laskua. Lasku tulee MyClubissa ilmoitettuun sähköpostiin ja laskutusta hoitaa Katajan voimistelujaoston toimisto (toimisto@joensuunkataja.fi).

Kilparyhmien kuukausimaksun suuruus tarkistetaan johtokunnassa tasaisin väliajoin. Harjoitusmaksuilla katetaan valmentajien palkkakulut sekä seuratoiminnan pyörittäminen. Mm. leiri-, kisareissu-, seuratuote- ja koreografiamaksut laskutetaan erikseen. Seuratyötä on entistä enemmän siirretty vapaaehtoisilta päätoimisille työntekijöille toiminnan laadun nostamiseksi.

Lyhyet poissaolot ja lomamatkat eivät vaikuta kuukausimaksuun. Mikäli loukkaantumisen tai sairastumisen (lääkärintodistuksella) takia treenimäärä on alle puolet normaalista, voi saada lääkärintodistuksella seuraavan kuukauden ajalta treenimaksusta -50 % (hoitavan tahon suositus lisätä liikuntaa asteittain). Tämä tarkastetaan tapausten mukaan kuukausittain, huoltajan ollessa yhteydessä toimistosihteeriin.

Mikäli voimistelija päättää lopettaa harrastuksen, tulee lopettamisesta ilmoittaa sekä valmentajalle että toimisto@joensuunkataja.fi. Laskutus katkeaa seuraavan kuun loppuun (jos ilmoitus lopetuksesta tulee toukokuussa, tulee maksettavaksi vielä kesäkuu ja harjoituksiin voi osallistua kesäkuun loppuun asti).

Huom! Suosittelemme käymään merkitsemässä laskun maksetuksi myClub-sovelluksessa heti maksusuorituksen jälkeen, koska järjestelmälle maksu kirjautuu viiveellä. Näin vältetään laskun maksaminen vahingossa kahteen kertaan, mikäli järjestelmä ilmoittaa erääntyneestä laskusta.

Koreografiamaksut

Koreografiamaksuja tulee maksettavaksi yksilöille sekä joukkueille viereisen tiedoston osoittamien tietojen mukaan. Koreografiamaksut menevät suoraan koreografian tekijälle (valmentaja tai ulkopuolinen koreografi).

Kilpailut

Kilpailun osallistumismaksu laskutetaan yksilölajeissa voimistelijakohtaisesti ja joukkuelajeissa jaettuna joukkueen jäsenten kesken. Voimisteluliiton määrittelemät osallistujamaksut  

Osallistumis-, matka-, ja majoituskulujen lisäksi kisoista tulee valmentajakustannuksia, joilla katetaan tuomareiden sekä valmentajien matkustus-, yöpymis- ja palkkiokuluja: päivämatka 30 e, yhden yön matka 50 e, kahden yön matka 60 e, 3 yön matka 70 e. Tätä ei laskuteta kotikisoista, mikäli perhe osallistuu kilpailuiden talkootehtäviin.

Mikäli seura järjestää kilpailuihin yhteisen bussikuljetuksen, laskutetaan kuljetus kaikilta ryhmäläisiltä, vaikkei kuljetukseen osallistuisikaan. Hotellimajoitus hoidetaan joko seuran puolesta (laskutetaan jälkikäteen) tai jokainen omatoimisesti (varaus + maksut).

Vakuutus ja lisenssit

Kilpailuihin tai Voimisteluliiton järjestämille leirille ei voi osallistua ilman Voimisteluliiton voimassaolevaa lisenssiä. Tarkista omalta valmentajaltasi oikea lisenssi. Lisenssien hinnat, ehdot ja osto-ohjeet

Vakuutuksen voi ottaa lisenssin yhteyteen tai hoitaa itse omasta vakuutusyhtiöstä. Lisenssin yhteydessä ostetun vakuutuksen hinta riippuu voimistelulajista: Vakuutukset

Voimistelijalla tulee olla vakuutus, joka kattaa sekä harjoitukset että kilpailut. Seura ei vakuuta kilpavoimistelijoita, joten pidättehän kotona huolen vakuutuksen voimassaolosta (seuran jumppaturva kattaa vain harrasteryhmäläisten tapaturmat, joilla ei ole kilpalisenssiä).

Lue lisää kilpavoimistelun kustannuksissa sekä ohjeista kohdasta ”säännöt ja ohjeet”.

Maksunvalvonta Visma Finance Solutions Oy:lle

Joensuun Kataja ry on ottanut käyttöön 1.5.2022 Visma Finance Solutions Oy:n maksuvalvontapalvelun. Muutos koskee kaikkia 1.5. alkaen myClubin kautta laskutettavia maksuja.

MyClubissa tehdyt laskut ohjautuvat automaattisesti Visma Finance Solutions Oy:n maksuvalvontajärjestelmään. Visma Finance Solutions Oy hoitaa maksuvalvonnan, mahdolliset maksumuistutukset ja tarvittaessa perintätoimet jaoston puolesta. Laskut luodaan, ja lähetetään edelleen jaoston toimesta.

Mikäli haluat lisää maksuaikaa laskuille, ole yhteydessä voimistelu@joensuunkataja.fi ennen laskun erääntymistä. Maksukehotuksen saatuasi sinun tulee hoitaa laskutukseen liittyvät asiat suoraan Visman kanssa (yhteystiedot laskulla). On tärkeää maksaa lasku aina laskulla näkyvälle pankkitilille ja käyttäen laskun viitenumeroa.

Muistutus- ja perintäkulut sekä korot peritään velalliselta.

Tunnit/vko €/kk
3–3,5 50
4-4,5 55
5-5,5 60
6-6,5 65
7-7,5 70
8-8,5 75
9-9,5 80
10-10,5 90
11-11,5 95
12-12,5 100
13-13,5 105
14-14,5 115
15-15,5 120
16-16,5 125
17-17,5 135


Koreografiamaksut »