Ryhmät ja ilmoittautuminen


Ilmoittautuminen kevään ryhmiin on auki. Suorat ilmoittautumislinkit avautuvat sivun alaosaan. Kurssille ilmoittautuessa liitytte automaattisesti koko kauden tapahtumiin, ja halutessanne voitte merkitä poissaolon myClubissa. Jokaisen harrastevoimistelijan tulee ilmoittautua erikseen sekä syys- että kevätkaudelle.

Voit hyödyntää kaksi kokeilukertaa viikoilla 3 ja 4 ennen sitoutumista kausi- ja jäsenmaksuihin. Ilmoittautumisen kurssilta ja ryhmästä myClubissa on poistettava 28.1. mennessä, jonka jälkeen kausimaksu on sitova. Huomaathan, että yhdestä harjoitustapahtumasta poistuminen ei riitä, vaan kurssi-ilmoittautuminen perutaan kohdassa ”ilmoittautumiset”, jossa voitte valita omat ilmoittautumiset ja perua valitsemanne kurssi-ilmoittautumiset.  

Kaikki harrastevoimistelun ryhmät harjoittelevat viikosta 3 viikkoon 16, talvilomaviikon 10 ollessa harjoitusvapaa. Jokaiselle ryhmälle tulee siis 13 harjoituskertaa (taitoryhmissä 26). Pääsiäisen ja mahdollisten ohjaajan sairastumisten vuoksi peruttavat harjoitukset korvataan huhtikuun lopussa. Kausi päättyy voimistelujaoston kevätnäytökseen, jolloin kaikki halukkaat pääsevät esittelemään taitojaan yleisölle. 

Kevätkaudelle ilmoittautuminen aukeaa 15.12. syyskaudella ryhmässä olleille, 22.12. klo 12 uusille voimistelijoille ja ryhmää vaihtaville.


Pidätämme oikeuden muutoksiin harjoitusajoissa ja -paikoissa. Ilmoitamme muutoksista myClubissa sekä sähköpostitse.

Voimistelukoulut


Harrasteryhmät


Taitoryhmät