Ryhmät ja ilmoittautuminen


Alasvetovalikoissa on esiteltynä syksylle 2023 suunnitellut harrastevoimistelun ryhmämme. Ryhmäkuvaukset löytyvä täältä! Aikataulut saamme vasta kesä-heinäkuun vaihteessa kaupungin salivuorojen julkaisun myötä. 

Syksyn ryhmiin ilmoittaudutaan myClubin kautta 7.8. alkaen, suorat ilmoittautumislinkit avautuvat sivun alaosaan. Kurssille ilmoittautuessa liitytte automaattisesti koko kauden tapahtumiin, ja halutessanne voitte merkitä poissaolon myClubissa. Jokaisen harrastevoimistelijan tulee ilmoittautua erikseen sekä syys- että kevätkaudelle.

Voit hyödyntää kaksi kokeilukertaa viikoilla 35 ja 36 ennen sitoutumista kausi- ja jäsenmaksuihin. Ilmoittautumisen kurssilta ja ryhmästä myClubissa on poistettava 12.9. mennessä, jonka jälkeen kausimaksu on sitova. Huomaathan, että yhdestä harjoitustapahtumasta poistuminen ei riitä, vaan kurssi-ilmoittautuminen perutaan kohdassa ”ilmoittautumiset”, jossa voitte valita omat ilmoittautumiset ja perua valitsemanne kurssi-ilmoittautumiset

Kaikki harrastevoimistelun ryhmät harjoittelevat viikosta 35 viikkoon 48, syyslomaviikon 42 ollessa harjoitusvapaa. Jokaiselle ryhmälle tulee siis 13 harjoituskertaa (taitoryhmissä 26). Kausi päättyy voimistelujaoston talvinäytökseen, jolloin kaikki halukkaat pääsevät esittelemään taitojaan yleisölle.   


Pidätämme oikeuden muutoksiin harjoitusajoissa ja -paikoissa. Ilmoitamme muutoksista myClubissa sekä sähköpostitse.

Voimistelukoulut


Harrasteryhmät


Taitoryhmät