Ryhmät ja ilmoittautuminen


Alapuolella on esiteltynä kaikki harrasteryhmämme. Ryhmiin ilmoittaudutaan myClubin kautta, suorat ilmoittautumislinkit avautuvat sivun alaosaan ryhmittäin. Ilmoittautuminen syyskaudelle aukeaa elokuun ensimmäisellä kokonaisella viikolla ja kevätkaudelle aina 15.12. syyskaudella mukana olleille voimistelijoille sekä 22.12. uusille voimistelijoille ja ryhmää vaihtaville. Kurssille ilmoittautuessa liitytte automaattisesti koko kauden tapahtumiin, ja halutessanne voitte merkitä poissaolon myClubissa. Jokaisen harrastevoimistelijan tulee ilmoittautua erikseen sekä syys- että kevätkaudelle.

Voit hyödyntää kaksi kokeilukertaa viikoilla 3 ja 4 ennen sitoutumista kausi- ja jäsenmaksuihin. Ilmoittautumisen kurssilta ja ryhmästä myClubissa on poistettava 29.1. mennessä, jonka jälkeen kausimaksu on sitova. Huomaathan, että yhdestä harjoitustapahtumasta poistuminen ei riitä, vaan kurssi-ilmoittautuminen perutaan kohdassa ”ilmoittautumiset”, jossa voitte valita omat ilmoittautumiset ja perua valitsemanne kurssi-ilmoittautumiset

Kaikki harrastevoimistelun ryhmät harjoittelevat viikosta 3 viikkoon 16, talvilomaviikon 10 ollessa harjoitusvapaa. Jokaiselle ryhmälle tulee siis vähintään 13 harjoituskertaa. Kausi päättyy voimistelujaoston kevätnäytökseen, jolloin kaikki halukkaat pääsevät esittelemään taitojaan yleisölle.  

Syyskauden ilmoittautumisen avautumisesta tiedotamme aina nettisivuillamme sekä sosiaalisessa mediassa. 

Voimistelukoulut


Harrasteryhmät


Taitoryhmät