Ryhmät ja ilmoittautuminen


Kurssille ilmoittautuessa liitytte automaattisesti kauden tapahtumiin ja halutessanne voitte merkitä poissaolon myClubissa. Jokaisen harrastevoimistelijan tulee ilmoittautua erikseen syys- ja kevätkaudelle (paikka ryhmässä ei jatku automaattisesti kaudelta toiselle).

Syyskauden 2024 alussa voit hyödyntää kaksi kokeiluviikkoa viikoilla 35 ja 36 (26.08-08.09.2024) ennen sitoutumista kausi- ja jäsenmaksuihin. Ilmoittautuminen kurssilta ja ryhmästä myClubissa on poistettava viimeistään sunnuntaina 08.09.2024 - tämän jälkeen kausi- ja jäsenmaksu ovat sitovia. Huomaathan, että yhdestä harjoitustapahtumasta poistuminen ei riitä, vaan kurssi-ilmoittautuminen perutaan kohdassa ”ilmoittautumiset”, jossa voitte valita omat ilmoittautumiset ja perua valitsemanne kurssi-ilmoittautumiset.

Harrasteryhmät harjoittelevat 13 kertaa (taitoryhmät 26) kaudessa viikosta 35 eteenpäin. Viikolla 42 vietämme syyslomaa, eli tuolloin ei ole harjoituksia. Mikäli harjoituksia joudutaan perumaan valmentajan sairastumisen tai salivuoroperuutuksen vuoksi, harjoitukset korvataan kauden päätteeksi – tästä tiedotetaan aina erikseen. Kausi päättyy voimistelujaoston kevätnäytökseen, jolloin kaikki halukkaat pääsevät esittelemään taitojaan yleisölle. 

Syksyn 2024 kurssit


Syksyn 2024 voimistelujaoston kursseille ilmoittautuminen alkaa maanantaina 15.07.2024 klo 12:00 tämän sivun kautta. Kurssitarjonnan näette alla olevien otsikoiden alta; ryhmät on jaettu voimistelukouluihin, harrasteryhmiin sekä taitoryhmiin. Ilmoittautuminen tapahtuu kunkin kurssin kohdalta. Voitte tutustua ryhmäkuvauksiin jo ennalta kurssien tiedoissa sekä ryhmäkuvauksissa.

Lisätietoja voi kysyä elina.tykkylainen@joensuunkataja.fi.

Tervetuloa mukaan!

Voimistelukoulut


Harrasteryhmät


Taitoryhmät