Voimistelun kesätarjonta

Hei,

upea voimistelun täyteinen kausi on nyt näytöksenkin osalta saatu päätökseen, kiitos kaikille voimistelijoille perheineen osallistumisesta toimintaamme!

Seuraavaksi suuntaamme katseet kohti kesää ja sen tuomia uusia voimistelumahdollisuuksia. Tänä kesänä voimistelutoiminta laajenee useamman kesäkurssin muodossa ja luvassa on myös päiväleirit kesäloman ensimmäisillä viikoilla. Ilmoittautuminen kesätoimintaan alkaa 1.5. klo 12 myClubissa.

Kesäkursseja järjestetään kolme erilaista: telinelajeja, lattialajeja ja cheerleadingiä harjoitellaan viikot 23-26 kahdesti viikossa 1,5 tuntia kerrallaan. Kurssin hinta on 70 euroa ja kurssilaiset, joilla ei ole voimisteluliiton kilpalisenssiä, ovat vakuutettuja seuran puolesta. Harjoitusajat ja linkit ilmoittautumiseen:

Telinelajien kesäkurssi (TeamGym ja telinevoimistelu), yli 6-vuotiaat 

Ma ja ke Pataluodon koululla klo 17-18.30 
 

 
Lattialajien kesäkurssi (joukkue- ja tanssillinen voimistelu), yli 5-vuotiaat 

Ma ja ke Pataluodon koululla klo 17-18.30 
 
 

Cheerleadingin kesäkurssi, yli 8-vuotiaat 

Ti ja to Nepenmäen koululla klo 15.30-17

Kesäleirit toteutetaan kolmepäiväisinä päiväleireinä viikoilla 23 ja 24. Leireillä voimistellaan, pelaillaan, yleisurheillaan ja lounastetaan maanantaista keskiviikkoon klo 9-15. Leiri on suunnattu n. 1.-7.-luokkalaisille lapsille ja nuorille, jotka ovat kiinnostuneet voimistelusta. Leirin hinta on 70 e ja se sisältää lounaat sekä harjoitukset kattavan vakuutuksen. Ilmoittautumiset 1.5. alkaen:

Leiri 1 5.-7. kesäkuuta

Leiri 2 12.-14. kesäkuuta
 

 
 Kesällä on myös muutamia vapaavuoroja Nepenmäen koulun salissa. Näistä tiedotamme myöhemmin, kun aikataulut tarkentuvat.