Voimistelujaoston talvinäytös 7.12. Motonet-areenalla!

Joensuun Katajan voimistelujaosto järjestää talvinäytöksen 7.12.2023 Motonet-areenalla, osoitteessa Kisapolku 1 klo 17.30–19.30. Perheet ja ystävät ovat tervetulleita ihastelemaan voimistelun riemua ja monipuolista taituruutta, kun kilpa- ja harrastevoimistelijat valtaavat Motonet-areenan! 

Esiintyjien ohjeet

Ryhmien ohjeet näytöstä varten löytyvät jokaisen ryhmän omasta myClub-tapahtumasta marraskuu aikana. Tapahtuma löytyy, kun kirjaudutte myClubiin tai myClub-sovellukseen ja valitsette tapahtumat (omat tapahtumat). Ilmoitattehan lapsen tapahtumaan, mikäli osallistutte näytökseen! Ryhmän myClub-tapahtumassa kerrotaan, monelta ryhmä kokoontuu ja mihin, sekä milloin huoltajat hakevat voimistelijat samasta paikasta. Voimistelijat eivät tarvitse pääsylippua, mikäli haluavat katsoa näytöstä huoltajan kanssa ennen ja/tai jälkeen oman ryhmän kokoontumisen.

Yleisölle

Näytöksen pääsylippu on ennakkoon 5 e ja ovelta 7 e, alle 7-vuotiaille vapaa pääsy. Suuren yleisömäärän vuoksi suosittelemme ostamaan liput ennakkoon Joensuun Pelikeskukselta (Koskikatu 13, ma-su klo 10–22)! Ennakkolipunmyynti on käynnissä 21.11.-5.12.

Näytöksessä on myynnissä makeaa ja suolaista purtavaa ja korttimaksaminen on mahdollista.  

Varauduttehan myös autolla tullessa suureen väkimäärään, ovet aukeavat jo klo 16.45. Parkkipaikkoja löytyy raviradalta Linnunlahdentien toiselta puolelta, Tiedepuiston parkkihallista sekä uimahallin vierestä Yliopistokatu 3:n parkkipaikalta.

Esteettömyys

Motonet Areenan läheisyydessä on neljä ilmaista liikkumisesteisten pysäköintipaikkaa. Pysäköintipaikat sijaitsevat pääsisäänkäynnin edessä noin 10 metrin päässä. Pääsisäänkäynnin ulko-ovi on automaattisesti avautuva liukuovi, joka aukeaa 90 cm leveydelle. Sisäänkäynnillä on noin 2 cm korkea kynnys. Sisäänkäyntiaulassa on esteetön hissi, hissin ovi aukeaa 90 cm leveydelle ja syvyys on 140 cm. Katsomot sijaitsevat 2. kerroksessa ja esteettömät katsomot sijaitsevat katsomoiden A ja B sekä I ja H katsomoiden välistä. Jokaisessa 2. kerroksen nurkassa on esteetön WC.

Kauden päätös

Harrastevoimistelijoiden syyskausi päättyy harjoitusten osalta viikkoon 48. Poikkeuksena korvaamme niiden ryhmien harjoituksia viikoilla 49–50, joilta harjoituksia jouduttiin perumaan kauden aikana. Tarkista mahdolliset korvaavat harjoitukset myClubin tapahtumista.  

Kevätkauden ryhmiin ilmoittaudutaan erikseen myClubissa 15.12. alkaen ja syksyllä mukana olleilla on viikko aikaa ilmoittautua, ennen kuin ilmoittautuminen aukeaa uusille harrastajille. Kevätkausi alkaa viikolla 3. Harjoitusaikoihin ja ohjaajiin saattaa tulla muutoksia, jotka tulevat näkyviin myClubiin sekä nettisivuillemme.