Voimistelujaoston talvinäytös 7.12. Motonet-areenalla!

 Hyvät voimistelijat ja huoltajat!

Joensuun Katajan voimistelujaosto järjestää talvinäytöksen 7.12.2022 Motonet-areenalla, osoitteessa Kisapolku 1 klo 18–20. Järjestämme Katajan historian suurimman näytöstapahtuman ja esittelemme kaikki ryhmämme saman illan aikana. Perheet ja ystävät ovat tervetulleita ihastelemaan voimistelun riemua ja monipuolista taituruutta, kun kilpa- ja harrastevoimistelijat valtaavat Motonet-areenan! 

Esityksiä harjoitellaan marraskuun treeneissä, ja mukana voi harjoitella, vaikkei näytökseen pääse tai halua osallistua.  

Esiintyjien ohjeet

Harrastevoimistelun ryhmien ohjeet näytöstä varten löytyvät jokaisen ryhmän omasta myClub-tapahtumasta. Tapahtuma löytyy, kun kirjaudutte myClubiin tai myClub-sovellukseen ja valitsette tapahtumat (omat tapahtumat). Ilmoitattehan lapsen tapahtumaan, mikäli osallistutte näytökseen! Ryhmän myClub-tapahtumassa on kerrottu, monelta ryhmä kokoontuu ja mihin, sekä milloin huoltajat hakevat voimistelijat samasta paikasta. Voimistelijat eivät tarvitse pääsylippua, mikäli haluavat katsoa näytöstä huoltajan kanssa ennen ja/tai jälkeen oman ryhmän kokoontumisen.

Yleisölle

Näytöksen pääsylippu on 5 e, alle 7-vuotiaille vapaa pääsy. Suuren yleisömäärän vuoksi suosittelemme ostamaan liput ennakkoon Joensuun Pelikeskukselta (Koskikatu 13, ma-su klo 10–22)! Ennakkolipulla pääsee sisään pääovesta A.
Näytöksessä on myynnissä makeaa ja suolaista purtavaa ja korttimaksaminen on mahdollista.  

Varauduttehan myös autolla tullessa suureen väkimäärään. Parkkipaikkoja löytyy raviradalta Linnunlahdentien toiselta puolelta, Tiedepuiston parkkihallista sekä uimahallin vierestä Yliopistokatu 3:n parkkipaikalta.

Esteettömyys

Motonet Areenan läheisyydessä on neljä ilmaista liikkumisesteisten pysäköintipaikkaa. Pysäköintipaikat sijaitsevat pääsisäänkäynnin edessä noin 10 metrin päässä. Pääsisäänkäynnin ulko-ovi on automaattisesti avautuva liukuovi, joka aukeaa 90 cm leveydelle. Sisäänkäynnillä on noin 2 cm korkea kynnys. Sisäänkäyntiaulassa on esteetön hissi, hissin ovi aukeaa 90 cm leveydelle ja syvyys on 140 cm. Katsomot sijaitsevat 2. kerroksessa ja esteettömät katsomot sijaitsevat katsomoiden A ja B sekä I ja H katsomoiden välistä. Jokaisessa 2. kerroksen nurkassa on esteetön WC.

Kauden päätös

Harrastevoimistelijoiden syyskausi päättyy harjoitusten osalta viikkoon 48. Poikkeuksena korvaamme niiden ryhmien harjoituksia viikoilla 49–50, joilta harjoituksia jouduttiin perumaan kauden aikana. Tarkista mahdolliset korvaavat harjoitukset myClubin tapahtumista.  

Kevätkauden ryhmiin ilmoittaudutaan erikseen myClubissa 15.12. alkaen ja syksyllä mukana olleilla on viikko aikaa ilmoittautua, ennen kuin ilmoittautuminen aukeaa uusille harrastajille. Kevätkausi alkaa viikolla 3. Harjoitusaikoihin ja ohjaajiin saattaa tulla muutoksia, jotka tulevat näkyviin myClubiin sekä nettisivuillemme.