Harrastevoimistelun kevätkausi alkaa viikolla 3

Kiitos jokaiselle voimistelijalle ja perheelle osallistumisesta toimintaamme vuonna 2022!

Syyskauden huipennuksena järjestimme 7.12. seuran historian suurimman näytöksen, johon kokoontui 500 voimistelijaa ja yli 1000 katsojaa nauttimaan voimistelun riemusta. Kiitos vielä tapahtumaan osallistuneille voimistelijoille, valmentajille, katsojille ja talkoolaisille!

Käännämme pikku hiljaa katseet kohti ensi vuotta ja kevätkauden voimistelukursseja, ja toivotamme myös uudet jäsenet mukaan toimintaamme!

Ryhmiin ilmoittaudutaan myClubin kautta, suorat ilmoittautumislinkit löytyvät myös uusilta nettisivuiltamme osoitteessa https://katajavoimistelu.fi/harrastevoimistelu/ryhmat-ja-ilmoittautuminen/ . Ilmoittautuminen aukeaa 15.12. syksyllä ryhmässä olleille ja 22.12. klo 12 uusille osallistujille. Ryhmän vaihtaminen tai uutena harrastajana mukaan tuleminen vuodenvaihteessa on siis mahdollista, mikäli ryhmässä on tilaa.

Voit hyödyntää kaksi kokeilukertaa viikoilla 3 ja 4 ennen sitoutumista kausi- ja jäsenmaksuihin. Ilmoittautumisen kurssilta ja ryhmästä myClubissa on poistettava 29.1. mennessä, jonka jälkeen kausimaksu on sitova. Huomaathan, että yhdestä harjoitustapahtumasta poistuminen ei riitä, vaan kurssi-ilmoittautuminen perutaan kohdassa ”ilmoittautumiset”, jossa voitte valita omat ilmoittautumiset ja perua valitsemanne kurssi-ilmoittautumiset. 

Kaikki harrastevoimistelun ryhmät harjoittelevat viikosta 3 viikkoon 16, talvilomaviikon 10 ollessa harjoitusvapaa. Korvaamme esimerkiksi pääsiäisen ajalta salisulkujen vuoksi peruttuja harjoituksia viikoilla 17 ja 18. Jokaiselle voimistelukoulu- ja harrasteryhmälle tulee siis 13 harjoituskertaa, taitoryhmille 26. Kausi päättyy voimistelujaoston kevätnäytökseen, jolloin kaikki halukkaat pääsevät esittelemään taitojaan yleisölle.  

Lisätietoa voimistelujaoston toiminnasta, maksuista ja säännöistä löydät osoitteesta https://katajavoimistelu.fi/

Mukavaa joulunaikaa!

Joensuun Kataja voimistelu